Similar Posts

6 Comments

 1. madeleleine skriver:

  Jamen eller hur visst är det med lite skräckblandad förtjustning som man ser fram emot tonårstiden….men jag tror att Elsie kommer växa upp till en alldeles förträfflig ung liten dam, vad annars med såna fina föräldrar, jag tycker ni verkar göra ett grymt jobb med era små, kram

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej Madeleine! Tack för alla dina stärkande kommentarer, uppskattar dom massor! God Jul!

 2. Även om det kanske inte alltid är roligt för föräldrarna så tror jag att det är utmärkta karaktärsdrag inför framtiden – Elsie kommer våga kämpa och stå upp för det hon tror på och säga ifrån när någon försöker köra över henne.

  Det är en liten skatt ni har i henne!

  1. Familjen Johansson skriver:

   Åh tack Jenny, peppande ord!

 3. Jag var sån när jag var liten, hittade på så mycket hyss och var så vansinnigt bestämd, jag blir matt av att höra det själv. Som tonåring? Lugnast i stan. Jag hade liksom testat så mycket gränser redan, prövat mina föräldrar, visste var de stod och att de stod kvar. Var självsäker tack vare det tror jag och hade rätt skötsamma tonår. Jag agerade ut visserligen, men aldrig mot mina föräldrar, utan mot annan orättvisa osv. Vi hoppas att er starka lilla bestämda plutt går samma väg va?

  1. Familjen Johansson skriver:

   Ljuv musik i mina öron, tack Alex!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.