2 Comments

 1. Ni verkar ha haft en fantastisk semester! Klart man inte skall se bekymren eller utmaningen att resa med barn – tänk vad mycket de får uppleva och vilka härliga minnen ni skapar tillsammans! Coola föräldrar = coola barn.

  Har verkligen fastnat för din blogg :-) Är väldigt intresserad av mat och bak och tycker om att testa nya recept! Men en sak måste jag fråga – hur håller du dig i form om du lagar och bakar en massa gott hela tiden? Jag älskar ju bröd och har redan testat äppelbullarna och hamburgerbröden! Smaskens! Men det börjar bli farligt ;-)

  1. elsiesparon skriver:

   Hej och TACK Anneli!

   Tänker alltid att jag skall försöka skriva mer om träning och form, och skall ta tag i det. Jag försöker nog alltid hitta ett sätt där allt är tillåtet i måttliga mängder och där träning i någon form alltid får plats. Jag tror att man skall passa sig för Allt eller Inget-tänket. Dvs att man skall börja träna efter semestern, äta himla nyttigt sen, ta tag i det där ordentligt senare utan hitta ett sätt som funkar hela tiden.
   Sen prioriterar jag nog bland allt jag tycker är gott och unnar mig alltid, men käkar jag massa bröd kanske det inte blir så mycket pasta den måltiden osv.

   Ha det gott och tack för pepp!
   Trevlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.