2 Comments

  1. Hej kristin, jag har en undring. Eller jag menar att en kompis till mej har undring, nämligen detta: vad snackar vi om för tid ungefär på att koka bönor al dente? För min kompis vill jättegärna testa detta recept men är helt lost när det kommer till kritan…eller jag kanske ska säja grytan…hihi! Så snälla hjälp mej, eller jag menar ju min kompis såklart :D

    1. Haha!

      Hälsa din kompis att jag tycker att koktiden varierar ganska mycket på olika bönor. Bäst är att smaka av ganska tidigt och hellre koka för kort än för långt. Sen så klart även smaksak, alla kanske inte föredrar al dente. Men ett par minuter om de är grova, och är det typ sockerärtor så knappt en minut. Ha det gott och hälsa kompisen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.