En freixenet med fluga

Freixenet Brut

Därför att det är S.E.M.E.S.T.E.R!

I flera, flera dagar faksit. Och jag skall göra det bästa jag vet. Hänga med Pat, LC och BB. Så nu kickar vi igång sommar och semester, och vi gör det med inget mindre än en Freixenet Brut som har klätt upp sig i fluga dagen till ära. En mycket, god och välklädd gäst vid vårt firande.

Trevlig sommar på er!

IMG_2429

Similar Posts

4 Comments

  1. Låter härligt! Imorgon är det min tur att gå på semester, då ska jag hänga med min fina familj, bada massor, läsa, och laga massa härlig mat som står på min önskelista (måste prova veggoburgare!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.