En hederlig Electrolux assistent

Och hur skall jag diskret kunna sno med mig den här ljuvliga makapären, en Electrolux assistent med bakdelar i trä. Så snygg och knådar faktiskt skitbra!

Älskar när gamla hederliga saker är bra eller till och med bättre än dagens saker. Varför man nu gillar det så mycket är däremot oklart? Varför man på något märkligt sätt är nöjd av att man slagit alla de där nytänkande företagen på fingrarna? Som om jag tar på mig cred för att en äldre maskin var bra? Jag som däremot mest använder nya?

Hur som helst så skall jag åka till fabriken nu och baka med denna goding. Hej!

 

 

 

 

Och en pytteliten filmsnutt (som jag inte lyckas lägga upp på rätt sätt)

55ddffe2f29f11e2aeda22000a1f973b_101

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.