Similar Posts

4 Comments

 1. jenniepennie skriver:

  Hej igen . .

  Ville bara tacka för super bra tips ang BonnieBus tårtan. Marängen höll sig krispig och blev nötig i smaken av Rice krispies’en. SUPER!!!

  Jag väntade med att fylla den till sista stund.

  Jag körde på dubbel sats så alla glada 30 barn plus föräldrar fick smaka ;)

  Jennie

 2. Cecilia Blankens skriver:

  Jag kan inte föreställa mig någonting i hela världen som skulle vara godare än det där. Tonfisk. OCh koriandersallad. Jag får spader.

 3. jenniepennie skriver:

  Åh, det bara vattnas i munnen och hungerkänslan kommer krypande igen, FAST jag nyss klämt ett par slice’ar fantastisk god hemmagjord pizza.
  Vi körde gul lök, oliver, paprika och lade på prosciutto efteråt. Yummy!!!!

  Du, jag ska ha kalas för 4-åringen ;9 på Lördag och har bakat marängtårtan med rice crispy. Blir den seg och blöt lätt? kalaset börjar på lekstället (ett gym) kl tre. När kan jag fylla den utan att den blir seg?

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej jenniepennie!
   Och nu blev jag väldigt sugen på prosciutto!!
   Svårt att säga med tårtan, det bästa är ju så klart så sent som möjligt. Jag tror att den även kommer att funka bra i konsistens om den står med fyllning ett tag, (ett par timmar?) men kommer förlora lite av sitt knaster, något nog inte barnen bryr sig om utan den kommer ju fortfarande vara supergod. Hoppas det blir ett finfint kalas!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.