Ett oljigt höstbad!

Hej!
 
Jag antar, eller  hoppas att det är fler som känner som jag därute. Jag gillar ju hösten, men min kropp och mitt hår verkar inte göra det. Detsamma gäller tydligen med barnafödandet, åldrandet och den ständiga bristen på sömn. Jag försöker verkligen se till så att jag får motion och bra mat, efter det så är jag nöjd om jag i alla fall hinner borsta tänderna. Jag har inget emot att åldras och bli äldre, snarare tvärtom tycker att det mesta i livet blir bättre och bättre. Men det här med grått hår, rynkor och övrigt som väl kan kategoriseras som slappt – är det verkligen nödvändigt. Jag tycker att allt detta är snyggt och stiligt, men jag hade tänkt att man i alla fall skulle hinna fylla 35-40 innan det kickade in.
 
Det är ju bara att gilla läget, och även att ta hand om det man har. För det där lilla extra omhändertagandet är nog ganska viktigt just nu. Har man inte tid och pengar till dyra behandlingar så kan man faktiskt ta det som finns hemma, och norpa tillfällena. Badar gör vi varje dag, och de där barnbaden är faktiskt inte så dumma. Vår kvällsrutin är att bada antingen i lillebadet (en liten balja i duschen), eller i storebadet. Som jag skrivit om tidigare så har vi haft lyxen att få prova runt bland Natusans produkter. Jag gillar dem, inte bara till barnen utan även till oss andra. Oljiga bad är faktiskt vad min kropp behöver just nu, kanske inte mit hår dock.
För er som känner att ni inte riktigt har fått till bra kvällsrutiner så kan ni få lite tips här på Natusans hemsida där de har en
massageguide, och god natt rutiner, eller massa andra bra matnyttiga tips.
 
 

Så när ni sitter i badet så passar ni på att lägga en rengörande Ansiktsmask med gurka & annanas.

  • Riv eller mixa en halv stor gurka tillsammans med ett par skivor färsk eller konserverad ananas.
  • Gurka motverkar ett svullet, trött ansikte som känns påsigt. Ananas är bra på att få bort smuts och döda hudceller.

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.