Similar Posts

10 Comments

 1. Gott nytt år och tack för bra blogg! Ser fram emot att forts följa dig här.
  Ngt helt annat: fick nyligen veta att min snarkande 1 åring har både polyper och stora halsmandlar och pga detta får dålig sömn och ffa dålig sömnkvalite. När han är förkyld blir det extra tätt.

  Ser fram emot att läsa om bröllopsplanerna!

 2. MrsRehnquist skriver:

  Oh! Så härligt med bröllop! Så kul, älskar allt planerande o fixande innan. Och sen, minnena från denna dag som ni för alltid kommer ha med er, de värmer förgyller och sammansvetsar. Hoppas på att få alla smaskiga detaljer! Jag o mannen har också hängt ihop i 14 år!
  Gott nytt år fullt med roliga spännande frilansuppdrag önskar jag dig!
  Kram!

 3. Låter som två perfekta nyårsaftnar tycker jag. Härligt det där med kärleken, och fantastiskt att ni verkar så lyckliga efter 14 år. Min fästman och jag firade 8 år, och jag ser fram emot resten. Ser fram emot mer träning och vegetariska recept. Precis vad jag behöver :) Gott nytt!

 4. Gott nytt år till er med, härlig bild me barnen å hummern :) å gratulerar till blivande frun!

 5. Fint inlägg som fick mitt hjärta att ömma. O va kul med bröllop, länge leve kärleken o tron på den! Din lista delar jag med dej i var punkt, jättebra! Jag har ”skaffat” en yoga-tränngsskiva ska få mej i balans o form, förhoppnigsvis… Det som jag är mest tacksam över är alla fina o dyrbara människor i min omgivning. De ger mej mod, styrka, skratt, energi, lugn, glädje, kärlek o allt annat gott som finns.

 6. Det är så roligt att läsa din blogg och jag kommer absolut hänga med på flytten! God fortsättning och lycka till med bröllops planeringen

 7. Viktoria (Lyckans) skriver:

  Jag låg också i sängen igår när klockorna ringde, folk tjoade och fyrverkerierna sprakade. Varför? Jo eftersom jag blivit dumpad efter 3,5 år och precis flyttat in i en ny lägenhet ensam, och inte hade det minsta lust att fira den tjoandes på nån himla fest. Och om jag ska vara riktigt ärlig, (ja, jag är lite arg, ledsen, sentimental och bitter just i år över situationen), så kan man väl säga att ordspråket ”I nöden prövas vännen” passar ganska så fint just nu. Oj vad många som jag trodde skulle höra av sig och skicka peppande ord, inte har hört eller hör av sig sedan vi separerade, och ingen har frågat om jag ville fira nyår med dem. Eller så har de blivit tvinga att ”välja” sida. Men så är det ju med separationer, det drar med sig så mycket mer än bara att två personer bryter med varandra. Det finns så många fler personer som också försvinner.

  Äsch, nu är det nytt år och jag är inte den som är långrandig. Gör om – gör rätt, bryt ihop och gå vidare är mer min grej. :) Och hurra vad kul med giftemål efter 14 år tillsammans. Bra jobbat och kötta på i minst det dubbla till! :) Jag hänger absolut med bloggen var den än flyttar!

  1. Fina Viktoria!
   Gör om gör rätt, fast man får ju vara bitter och förbannad ett tag ock!Separationer suger, vare sig de är rätt eller fel. Men du går starkare ur det här och den där andra går miste om något fantastiskt.
   God fortsättning till dig!
   Kram Kristin

 8. Gott nytt år och grattis (eller vad man säger?) :) Tack för en bra och inspirerande blogg, alltid kul och läsa om allt du berättar! Kramen

  1. Tack Corinne!
   Och god fortsättning till dig/Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.