4 Comments

 1. Hej! Hade ingen möjlighet att komma till mässan. Synd! Hade gärna köpt boken, signerad förstås. ;-)
  En fråga angående musslor. Jag gjorde en fisk- och skaldjursgryta i helgen och frös in det som blev över. Där fanns även musslor kvar, icke utpillade ur skalet… Funkar det ändå att tina upp, värma och äta?? Eller borde jag tagit bort skalet..?

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Eva!
   Åh vilket sent svar du får, ursäkta!
   Jag är långt från expert, men det skall inte vara några problem att frysa in tillagade musslor, vare sig du behåller skal eller inte. Jag hade nog dock pillat ur dem, tänker att det blir bättre fast kanske mest för att jag tänker att de så lätt skulle gå sönder i vår trånga frys.
   De blir aningen segare efter att ha varit frysta och gör sig nog bäst i soppa, gryta eller att gratineras.
   Hoppas det blir gott!

 2. Hej!

  Jag har verkligen varit dålig på kommentera bloggen på sistonde men ack så bra denna blogg är :) följer varje inlägg. Tyvärr är min ung ur funktion vilket påverkar mitt bakliv!! Boken, kan man köpa den någonstanns eller?

  1. elsiesparon skriver:

   Fint att ha dig tillbaka Lisen:)
   Trevlig helg!
   /Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.