Hem till Götet

20120808-162822.jpg

Vi är på väg hem till Götet efter en tur då vi hälsat på lite familj i Lidköping och Filsbäck. Alltid lika trevligt, fast något händer med mig och Patrik när vi närmar oss Vänern. Vi blir så fasligt trötta, så där att man helst vill ta en eftermiddagslur som kanske kan gå ihop med kvällslur och medan man ändå håller på göra natt. Jag antar att det är att man kopplar av, sitter still, får lite barnhjälp, fikar och fikar. Säkert välbehövligt men vi kan inte vara de roligaste gäster. Sen det här vädret, vem blir inte trött av det? Det brukar inte göra mig så mycket men nu tycker jag det räcker. Jag vill ha tillbaka det där färggladare Sverige, är klar med allt detta grå.

20120808-164117.jpg

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.