Hon har rymt!

20121109-202951.jpg

Jo, tänkte bara berätta att jag ligger nybadad i den här fluffiga sängen. Så rofylld och mätt, men kan ändå inte sluta äta praliner, frukt och lakrits. Mamman har rymt hemifrån och fullkomligt frossar i egentid. Tänk att det går att ha det så här gott, det är inte klokt. Ska berätta mer imorgon och varför jag tycker att ni ska göra precis detsamma.
Trevlig fredag på er fina människor som tittar in här!

20121109-203009.jpg

Similar Posts

3 Comments

  1. Åhhh Kristin, blir helt pirrig när jag ser att du har rymt. Måste jag med göra. Fy fasen vad gött. Njut fast det verkar du vara bra på. Nej nu ska jag byta en baj….Njut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.