Hubba Bubba & Hockeysnus

Planering inför lördagens 80-tals fest pågår, och mycket riktigt fastnar jag bara i musiken, och har även snöat in på allt tidstypiskt godis. Helt enkelt det som var viktigt för mig på 80-talet, Lilli & Sussi, Trance Dance och Hubba bubba.

Får återkomma om det.

Så här såg dagens lunch ut, Räk- och tonfisksmörgås med creme cheese. Kanske en gravidcraving som inte låter gott i era öron, men det enda jag kunde tänka mig.

Många stora livsmedelsbutiker har en sådan där ”plocka ihop din egen sallad så väger vi i kassan, och det blir mycket dyrare än du trodde”  avdelning. Min sådan låda blir i alla fall alltid väldigt dyr för att jag vill trycka ner allt som finns, sen snäser Patrik åt mig när jag tar för simpla ingredienser. Morötter kan du väl äta hemma, inte köpa här för 99kr/kg… och det ligger ju något i det.  Så ett bra tips är faktiskt att bara plocka ut lite godbitar och inte bygga en hel måltid. Godbitar som kanske blir fyllning till något helt annat, i alla fall väldigt smidigt om man bara lagar lunch till en (visserligen gravidhungrig) person. Man får helt enkelt fuska lite, precis som snubbarna som åker på skivspelaren nu, Milli Vanilli.

Hoppas ni haft en bra måndag!

Similar Posts

2 Comments

  1. Ha ha ha helt underbart när man har cravings åt tonsfisk-hållet, det hade inte jag…..
    Instämmer med föregående inlägg dina recept är grymma, jag har en sjuåring därhemma som avskyr korv men när jag gjorde Stroganoff med viltsmak slevade hon i sig som aldrig förr, TACK bästa Kristin.
    Kram

  2. Hej!

    Vill bara passa på att säga TACK för all inspiration! Brukar sno lite av dina recept då och då och det blir alltid sucseé! Min lilla har haft krupp i 1 vecka och ätit nada och idag lagade vi fisksoppan – vad händer – jo, hon trycker i sig 3 (!!) potioner! Fantastiskt! Tack! Och grattis till vad som komma skall. Det kommer bli toppen och fixa sig bäst möjligt. Jag tror allt kommer klaffa och falla på plats när det väl gäller. Och Elsie kommer klara storasysterrollen galant. / Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.