Jag är nämligen väldigt söt

Alla föräldrar tycker att sina barn är söta, man är inte direkt objektiv i den diskussionen. Alla barn är söta på sitt sätt, och ens egna barn är alltid extra söta. Sen är barnen oftast lika i alla fall någon förälder, eller släkting. Och man vill ju det, man vill att det både skall synas och märkas att man är släkt. Elsie var/är mest lik Patrik och Bibbi mest lika mig, det är i alla fall vad de flesta säger och jag instämmer nog. Dock blir de här samtalen alltid en gnutta märkliga, man hör sig själv stå och prata om att – Jomen Bibbi är verkligen så söt, bedårande, och väldigt,väldigt lik mig! Jag är nämligen verkligen bedårande söt.

Similar Posts

5 Comments

  1. Oj vad lika du och Bibbi var på bilden.
    Våra barn ser varken ut som mig eller min man, men på sättet märks det att vi är släkt både på humör och brist på tålamod:)
    Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.