Jo men vi vann ju!

Vet ni!
Nej hur ska ni veta det. Jo, vi vann den senaste tävlingen i Pippi på Svensk Fågel, med vår picknickkorg.
Så himla kul!
Och allt tack vare er snälla som röstade, TACK! Jag tyckte mest att det  var så kul att få vinna en deltävling (det är sammanlagt 5 st)  så jag tänkte faktiskt inte så mycket på att vi skulle få ett pris. Så när den här gula skönheten kom på posten idag, blev det liksom lycka igen. Tack så hemskt mycket Svensk Fågel för en fin svensk Kånken med utflyktsinnehåll.

20121011-144522.jpg
Som om inte det var nog så har jag även 100 riksdaler i kycklingcheckar att lotta ut till er. Så skriv ett hej i kommentarsfältet så lottar vi. Trevlig torsdag!

Similar Posts

27 Comments

  1. Hej, och grattis till vinsten! Kånken – vilket bra pris till er! Jag har, nästan varje dag, en massa tungt som måste med till skolan så jag använder min i stort sett dagligen. Gillar den ännu mer nu när den börjar bli snyggt sliten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.