Similar Posts

6 Comments

 1. kära elsiesparon, innan jag har gått igenom alla recept i din blogg kommer jag nog ha avlidit :-)

  1. elsiesparon skriver:

   Kära Räven!
   Gör inte det! Vem ska då lämna roliga kommentarer i natten??

 2. Åh vilken smaskig mat ni äter. Det riktigt vattnas i munnen. Inspirerande! Jag har dock en undran. Det pratas ju mycket om olika E-ämnen i mat och häromdagen hörde jag att det finns massa konstigheter i buljong. Jag har alltid trott att buljong är bra, men ganska fett, och har använt det flitigt i såväl min egen mat som i mina barns mat. Nu undrar jag vad du anser om hela E- och glutamatdiskussionen.

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej Sandra!
   Det kommer ett svar till dig, det bara dröjjer lite…snart så:)
   //Kristin

 3. mirakelmorsan skriver:

  Hurredu mammakristin!, ju mer jag läser din blogg och tar del av dina fantastiska matinlägg frågar jag mig, och nu dog, vilket kafe är det du driver? Jag bor ju också i Göteborg så det är klart man blir lite nyfiken… vi bor ju till och med nära varandra du och jag! :)

  1. Familjen Johansson skriver:

   Jo du Mirakelmorsan!
   Känns som om det var längesedan jag var delaktig, och kommer ju dröja ett tag till, men det var ett kafé på färjan Dan Broström ombord Maritiman. Tack för pepp och kommentarer:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.