2 Comments

 1. Bra tips med svenskt pesto :)

  Hoppas Elsie mår bättre. Med risk för att låta som en stalker måste jag säga att jag gillar din blogg och ditt uttryckssätt så himla mycket.
  För att inte tala om all mat! Men hade jag bakat alla dina bullar och bröd som ser gudomliga ut hade jag säkert gått upp en hel del. (Jo jag äter sånt, tror inte på förbud, men inte varje dag) Hur får du ihop den balansen? Du är ju i sån jäkla bra form!

  1. Mäh tack!
   Elsie mår bättre, tackar. Och du låter verkligen inte som en stalker, som en snäll läsare:) Tack för bra form, den suger jag åt mig. Försöker träna så mycket som hinns, sen är det väl den där skittrista måttligheten. Skall skriva mer om det där tänket, för jag tror det intresserar många.
   Fin helg till dig Johanna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.