Madicken fick vara hemma

Hur är det möjligt att vara så fruktansavärt avundsjuk så man kremerar på något som man unnar personerna storskaligt. Jag vill inte tro att jag är missunsamm, vill bara så gärna oxå ha det där. Mina bästisar är på semester och jag är hemma och tycker synd om mig själv, fruktansvärt synd! Känner mig som Madicken när hon inte fick följa med på någon skolresa, en sjuårings(?) besvikelse att inte få vara med…

Jag har ju den mest fantastiska anledningen till att inte följa med, en liten Bibbi. Och innan henne hade jag ännu en anledning då det var inplanerat både bröllop och resa den här hösten, så sluta klaga. Det är nog mest att jag är lite uttråkad på mitt liv just idag. Alla är förkylda,tjuriga, ingen får sova, vädret och den här utjatade svanskotan.

 

Fina Bibbi som jag inte kan bli mätt att titta på, det är bara att gräset var jädrigt grönt där borta på andra sidan idag…

 

Similar Posts

4 Comments

  1. Åh Kristin, jag måste säga att jag är lite avundsjuk på dig som har ett sådant mysigt tjejgäng att göra en massa saker med i framtiden. Det är speciellt att vara ett gäng som känt varandra så länge och som tycker om att vara tillsammans!

  2. Men eller hur jag förstår dig å man får faktiskt känna så utan att vara missunsam å visst är det väl helt underbart med en liten Bibbi (UNDERBAR bild, så FIN) (å en liten Elsie) men oj vilken energiboost de är de där kompisresorna……..trösten är ju att de saknar dig lika mycket som du saknar att vara med å vet du nästa gång det är dags då är det du som sitter där med sand mellan tårna å bästa vännerna vid din sida. Så låt gärset vara lite grönare på andra sidan idag å så nya tag imorgon det är ju trots allt december=julmånad=mys=banandfudge, eller?
    kram fina kristin som förgyller mina vardag men grymma inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.