Och de lyckligt lottade är…..

1

God kväll på er!

Här kommer fortsättningen på Få en bonde på köpet lådan. Alltså, jag är helt mallig. Så jädra kloka, smarta och bra läsare jag har.

Är ju inte riktigt min förtjänst för ni är mycket mer driftiga än vad jag är. Sen har ni kommit med massa bra tips på lokala producenter. TACK!

Jag skriver ihop alla klapp på axeln tips och så har vi många nya smultronställen att besöka framöver. Sen skulle vi ju lotta, eller rättare sagt Elsie skulle vara viktig domare och välja en siffra. Fast hon ville inte alls vara med när hon förstod att inte hon skulle vinna. Så hon vann guld och är snabbast i världen.

Ni andra som  istället får varsin låda hemskickat till er är! Johanna Asklin – Yey, grattis! Och Viktoria Lyckans – Yey, grattis till dig med! Mejla den adress dit ni vill ha lådan skickad!

Vad kul att jag fick bidra till att ni får något gott på posten. Jag brukar oftast tacka nej till tävlingar, kanske skall låta några fler slinka igenom, i alla fall om de är av bra kvalisort som den här.

Så tack alla som delat med sig och tack Bonde på köpet-människorna för att ni gör ett bra jobb!

2

Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.