6 Comments

 1. Ska definitivt prova bake offvarianten. Sen har jag en fråga o ett önskemål då du är min receptkälla vad gäller att testa nya rätter (som alltid gör succé). Kan inte du göra ett inlägg på fler saker o kryddvarianter som man kan hiva i lergrytan? Sen det här att kalljäsa som jag inte vågat prova än. Rör jag bara ut jästen i kallt vatten istället o tjoff med hela degen in i kylen under natten. Eller bakar jag ut först sen in i kylen. Kan det vara för länge i kylen?

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Emilie!
   Tack!
   Återkommer med lite tydligare direktiv vad gäller kalljäsningen, och tips på lergrytan.
   Haregott!

 2. Bra tips, tack.
  Bake off och delningstips tar jag till mig.

 3. Jag följer dig via bloggkoll och jag satt och kollade igenom mina markerade ”gilla” inlägg. Insåg att jag har markerat 90% av dina inlägg. Du har en fantastiskt bra blogg! Du har ett nytänk i din matlagning och i ditt skrivande som känns fräscht. Enkel, smakrik mat blandad med mer avancerade recept tillsammans med vardagsreflektioner gör din blogg perfekt! Tack för den :-)

  1. elsiesparon skriver:

   Jädra juste pepp Chatrine! TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.