Semester & nya tider

Godkväll på er!

Idag har vi packat hela dagen, och hur lång tid kan det ta egentligen? Nu är man där, att man inte riktigt vill stänga resväskan, och det hänger saker högt och lågt som ännu inte fått tillträde till resväskan. Några saker torkar efter sista minuten tvätt och sen alla tveksamma som kanske eller kanske inte skall med. Får försöka hinna röja undan lite då min syster & co skall komma och bo här. I morgon drar vi i alla fall iväg till Turkiet! Semester och framförallt massa tid att få hänga med bästisarna Lovisa med stor mage, Cecilia med familj och även vår egen familj. Åh vad jag har längtat!

Att vara föräldraledig är ju slitigt på ett sätt, glassigt på ett annat men vad man, i alla fall jag, suktar efter är att bryta av dagarna . Denna vardag, och helg med för den delen, som ändå består så jäkla mycket av tvätt, disk, torka  matrester runt barn, plocka saker från golvet och evighetsstädandet. Satan i gatan vad man lägger mycket tid på att städa, och inte är det städat för det.

Semestern går till Bodrum, där vi har hyrt ett hus allesammans. Kändes spännande att se om huset finns i verkligheten, men Cecilia har redan kommit fram och det finns, yey! Även spännande hur den här semestertypen blir. Det kommer så klart att innebära matrester och städ här  med, men i en ny miljö.

Tack för alla mattips i kommentarer och på mejl, ser verkligen fram emot matlandet Turkiet! Hoppas att även att internet skall funka så att bloggandet kan fungera. Jag har förberett några inlägg med saker som jag inte hunnit skriva om tidigare som kommer poppa upp i dagarna (förhoppningsvis).

Sen måste jag berätta om något annat jag ser fram emot, och det här får man inte börja prata om än, men hösten!

Hur menar du då? Jo, jag skall efter en herrans massa år söka nytt jobb! Jag har varit på mitt jobb alldeles för länge, har trivts där men nu är det dags att göra något nytt. Jag har ingen aning om vad, men jag är så jäkla jobbhungrig och sugen så det är inte klokt. Skrämmande så klart men mest bara kul. Så jag tänkte passa på nu under semestern att fundera ut vad jag vill göra när jag blir stor, kanske är det Turkiet som sitter inne med svaret. See ya!

Similar Posts

6 Comments

 1. Huvudet på spiken med evighetsstädande och föräldraledighet ;-)
  Ha en skön semester!

  1. Tack! Hoppas ni får lite semester från städandet ni med! Åh så god er kyckling såg ut! Ha det fint!

 2. jag säger bara lyckans den/dom som får dig som kollega!
  det kommer gå hur bra som helst!

  Vi borde göra nått ihop!!!

  Ha en härlig semester! Hälsa C m familj

  Kram CIno

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.