Starkare än jag vet inte vad

Vilken dag! Sikken ljuvlig dag! Fantastiskt! Tänk att livet kan vara så bra, så enkelt så överpositivt. Ett enda långt fågelkvittrande är vad jag hör istället för barnskrik idag.

Har hon vunnit på lotto? Nope. Överkonsumerat kaffet? Förvisso, men det är inte så ovanligt. Vad som däremot hör till det ovanliga är att jag har sovit 8 timmar helt ostört i vårt sköna gästrum, så idag känner jag mig starkare än….någon som är jättestark. Alla mammor och pappor med småbarn, Ni bara måste få till sådan här sömn ibland. Lite kanske man fyller på sina sömnreserver, men framförallt för att få känna sig pigg en dag, känna ork och viljan att ta tag i tusen saker.

Sen till en annan kul grej, nu kan ni om ni vill rösta på vår Pippipicknickmacka och hjälpa oss att bli Årets Kyckling blogg. Rösta gör ni här. Tack och hej!

Similar Posts

4 Comments

  1. Då vill jag tacka CK för allt stöd, och Cissan kanske kan be Rio om hjälp att hitta den konstiga länken under – Rösta gör ni här!
    Onge!

  2. Ja men var i hela Hälsingland röstar man då? Du får väl lägga ut en länk direkt till röstningen begriper du väl onge!

  3. Underbart! Blir lycklig när jag hör att du fått sova, det är ju A och O för att man ska känna sig som människa igen. Jag beundrar verkligen er och alla andra som sover minilite för att ni ändå är såpass härliga som ni är (jag hade varit ett monster).

    Nu ska jag rösta på den smarriga mackan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.