|

Tackar för senast!

Vilken kräsen,kul gäst jag är som ligger hemma i soffan och bestämmer vad jag skall bli bjuden på. Och varför just sugen på älg, det är inte direkt så att jag skulle kunna välja ut just älgkött bland vilt. Antagligen inte i en välkryddad nötgryta heller. Så rätt åt mig hade väl varit att jag blivit lurad att det var just älg vi åt, du matkännare där! För det var det inte, det bjöds på den godaste högrevsgryta som jag ätit på länge. Tack Martin & Lisa!

Bilderna gör inte maten rättvisa, det fanns nämligen en liten nyfödd pojk som tog det mesta av vår uppmärksamhet och trötta lyckliga föräldrar med mycket att berätta. Så för en gångs skulle så var det ganska lite fokus på maten, men ack så gott det var. Känner att jag inte fick fram det tillräckligt igår.

 

Klädproblematiken som jag skrev om för ett tag sedan, där ni delade med er av bra råd, att få på varma kläder på morgonen. Det är ju en svår mellanperiod nu med väldigt varierande temperaturer, igår var det nästan oroväckande varmt. Det är märkligt att vi fortfarande tycker att det är lustigt här hemma på lokal nivå, när sådana här temperaturskillnader innebär katastrof någon annanstans.

Nu blandar jag problem av olika vikt här, men vad jag skulle komma till är att det gör klädbråken svåra. Att behöva ta ett bråk om att ta på massa kläder som vi ändå sedan får plocka av. Än så länge tog vi den enkla, lata vägen och köpte en ny jacka som alla får kommentera hur snygg, häftig och bra den är. Det har funkat väldigt bra, och Elsie skulle helst sova i den om hon så fick. Och vi har antagligen gjort overallbråket ännu svårare…

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.