Tjejerna, backträning & bad

Idag fick Elsie välja vad tjejerna skulle hitta på. Pappa jobbar och tydligen kallar jag oss övriga för tjejerna, för det har Elsie börjat använda väldigt flitigt. Hon säger det med en självklarhet á la Pia Sundhage och får vi med lite mer götebosska på de enna så kommer uttrycket sitta som en smäck. Det är mycket- Nu kör vi tjejerna! Inte långt kvar tjejerna! Kom igen tjejerna! Pratar jag så?
Så hennes önskemål idag var i alla fall att tjejerna skulle åka flygplan, ett sånt där man får mat på, till Ikea samt att vi inte skulle ha snopp eller snippa utan snuppa. Bra förslag men det blev backträning och bad istället.

20120724-152040.jpg
Vi körde en del backträning i Turkiet och satan vilken pärs det kan vara, där för att backen var i brantaste laget, idag för att det var med dubbelvagn, två barn och packning. Löpning pallar jag inte med den tyngden så det fick bli raskt promenadtempo vilket var tufft nog. Tur att jag hade Pia som hejjade på mig och att det blev bad när vi kom fram.

20120724-170309.jpg

Similar Posts

2 Comments

  1. När jag gick i gymnasiet så var Pia Sundhage en av gymnpalärarna där (inte min men vi hade henne nåra gånger), o av nån anledning så var jag helt livrädd för henne…Så det var inte utan att jag skrattade gott åt att du liknar din tös vid henne, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.