Vad har du gjort hela dagen då?

Ni har säkert sett den här bilden redan, på FB eller någon annanstans. Men den får vara med ändå för att jag tror att både hemmamammor och hemmapappor känner igen sig. Den där stunden när man känner att kaoset gick om mig, och jag vet inte i vilken ända jag skall börja, så jag kan lika gärna sitta kvar här och fantisera om något annat.

Similar Posts

4 Comments

  1. Hmm, håller med och det är nog lika bra att vi inte vet hur många gånger….
   Trevlig helg till dig Avenymamma!

 1. Den är verkligen så ”mitt i prick” jag ler varje gång jag ser den :-) Prövade att inte ta tvätten på en vecka här hemma, oh lord! Konstigt nog så reagerade inte ”någon” förrän jag påpekade det ;-) Även om det inte gick att missa tvättberget

  1. Ha,ha! Jag har oxå prövat att make a statement som passerar helt obemärkt:)
   Trevlig helg till dig och familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.