Våfflor, samarin & sockerärtor.

Någon/något har tagit över min kropp? Förra graviditeten var jag alldeles normal, ganska tråkig, möjligtvis lite extra sugen på något som jag tidigare redan gillade, inte det minsta urballad. Patrik frågade när jag skulle börja med alla konstiga saker, när vi skulle grädda våfflor mitt i natten, men det kom aldrig. Denna omgång kan jag nog mer eller mindre garantera att jag kommer kräva våfflor någon natt.

Som tur var är det inte bara fokus på onyttigheter, utan fokus faller på precis vad som helst. Häromdagen var jag sjuuukt sugen på samarin, och på sockerärtor? Vad är det min kropp har brist på för att behöva den kombon?

Så maten, smakkombinationerna och recepten som presenteras här fortsättningsvis tar jag inget ansvar för. Provas på egen risk.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.