4 Comments

  1. Visst är det fortfarande så här 2011! Och klart mest extremt är det för barn. Snacka om strikt uppdelning där och att folk blir helt förvirrade när man klär sin dotter i blåa kläder med en traktor på och svarar ”det är en flicka och hon vill gärna ha blått presentpapper” i affären. Fler behöver protestera och kräva frihet att välja själva!

  2. Ja det är märkligt med dessa rosa träningskläder för tjejer. Jag lyckades faktiskt köpa ett par supersköna walking shoes i herrmodell till mig själv i somras, men då provade jag på egen hand och hade ingen aning om vad det var för genustillhörighet på skon jag valde. :)

  3. Jag har också reagerat på det,
    det har varit så länge, otroligt irriterande då jag inte gillar varken rosa eller lila och varför är det så stereotypt. Man baxnar!!
    Behövde även en microfleece, likadant där.

  4. Åh jag vet! Jag retar ihjäl mig! Jag var ute efter en längdskiddress i vintras och för tjejer fanns bara helsvart (well, hur kul?) och svart med något slags ceriselila som jag aldrig i hela livet har haft på ett klädesplagg och inte tänkte jag börja nu… Herrarnas var asful den med, men trots allt är klarblå en lite mer neutral färg. Och skorna, som sagt var, suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.