Inget annat än ett hot mot ett vackert Sverige!

Har haft och har sådan otrolig ångest inför morgondagens val. Mått dåligt av hela kampanjen. Att tävlingen och jippot har tagit över. Att det bara vattnas ut i lovord och smutskastning utan någon känsla av förankring.

Fine att det behöver vara en kampanj, och det led jag inte så mycket över tidigare. Men i år, med SD i rummet. Jag vill att det ENDA alla partier skall prata om är hur man utplånar SD. Hatar SD.

Jag har verkligen försökt att förstå. Har försökt att titta utanför mitt egen flöde. Se från andra håll, men det går inte. Jag kan inte på något sätt alls förstå hur man sympatiserar med dem.

Jag kan förstå att man är besviken på saker. Missnöjd. Jag kan förstå att Jimmy är en bra retoriker. Sen inget mer.

Och framförallt kan jag inte förstå hur man tror att SD skall göra något bättre. De har ju inga lösningar. Noll lösningar. Tvärtom. Icke lösningar.

Allt jag kan se är mörker, hat, misstro, egoism, nättroll, rasism, nasism och riktigt bortskämda människor.

Min systers vän som kandiderar för VP. Han tvingas bo på hotell pga av alla hot från SD. Grönsakshandlaren jag besöker. Han vågar inte ha sina barn i butiken längre pga av hot från SD. Ännu en bekant som driver en salong, utryckte sitt missnöje för SD på sociala medier. Plötsligt haglade det in dåliga betyg, missnöjda kunder, klagomål och sen kom hoten.

De är inget annat än ett fult, brunt hot mot ett vackert Sverige. Så rösta på alla färger förutom brunt!

Similar Posts

3 Comments

  1. Vi är i alla fall många fler som inte röstar brunt, det tröstar jag mig med! ❤️🇸🇪💪

  2. Förstår inte heller. Exakt allt i min värld som kvinna, småbarnsmamma, sjukskriven, sjuksköterska och människa med fungerade empati kommer försämras avsevärt om SD får bestämma. Livrädd för att de skall få inflytande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.