Jo jag tänkte fråga om….

….ni kanske kan hjälpa oss.

Tänkte att kan ni inte rösta i den där Kycklinggrejen nurå? Det vore så kul! Jag fattar att de flesta inte pallar, men om bloggen för tillfället har kring 800 fina besökare om dagen så borde det kunna skramlas ihop mer än 30 röster. Så snällarå!

Om ni inte har röstat så kan man göra det här, och om ni vill kolla in inlägget med recepten igen så gör ni det här.

Trevlig kväll på er!

 

Similar Posts

14 Comments

 1. Röstat, helt enkelt för att du är en sådan fantastisk bloggerska och inspiratör! Texas no Bean Chili är det recept som går varmast här hemma, alla våra kompisar avgudar den och till och med jag, en värdelös kock, gör den sjukt god! :D

 2. Röstat!
  Tack för alla underbara recept och för inspirationen man får av att kika in här!
  I helgen har vi kokat äppelmos och bakat havregrynsbröd:-)

 3. Nu så är det röstat. Ska allt ta o testa detta receptet. Verkar ju kalasgott, med stora möjligheter till variation.

 4. Jag har röstat och kommer rösta från jobbet på måndag också! Trevlig kväll med galenskapspannorna till barn! :)

  1. Hej Viktoria!
   Tack!
   Jo, galenskapspannorna levererade och lämnade ett slagfält efter sig…
   Trevlig söndag!

 5. Jag har precis röstat på dig/er! Jag är väldigt långt ifrån både familjeliv och den matlagningsglädjen ni verkar ha, men jag inspireras ändå väldigt mycket av att titta in här då och då. Du verkar vara en väldigt härlig person!

 6. Klart man har vart inne o röstat på er! Jag älskar jordärtskockor så jag kommer helt klart prova receptet när jag skördat några skockor, tänkte att dom skulle blomma först, om det inte är för sent på året för det? Ha en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.