4 Comments

  1. Kristin, jag har kokat fudge! Jag gjorde två varianter; den första följde jag ditt recept på klassisk fudge slaviskt o den blev så god! Andra koket spexade jag till genom att ta i 1,5msk whiskey o dra bort 1,5 msk grädde. Smakade inte nåt whiskey men var väldigt god ändå. Klena whuskeysmaken kan bero på min billiga sort, men jag tänkte testa igen o ha i typ 3 msk o vit choklad istället för mörk. Tack för ett superduperbra recept som funkar även för en som jag som aldrig kokat nåt godis förr :) Gott nytt år, jag ser fram emot nya, goda recept från dej, du är kick-ass bäst!!

  2. Det finns whiskey-fudge att köpa, är så gott! Är det möjligt att hälla i en skvätt i ditt recept, säj en msk, eller blir det ingen fudge-konsistens då? Ha en finfin tredje advent o grattis till flytten, huset ser så mysigt o hemtrevligt ut :)

    1. Heje Mikaela!
      Sprit i godis kan ju vara lite trixigt, denna har dock både haft Amarula och Baileys i sig så det borde funka fint. Minska aningen på grädden så att inte smeten blir för lös. Återkom gärna om du testar:)
      KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.