6 Comments

 1. Fint skrivet! Dessutom är det lite extra kul att läsa om eftersom jag känner till er alla fyra, från förr dårå. Det verkar fantastiskt najs att ha så ”gamla” vänner. Själv har jag bara sporadisk kontakt med ett par stycken av kompisarna från barndom/tonår. Men sen har det fyllts på med nya riktiga guldkorn till vänner och det är inte fy skam det heller!

  I helgen provar vi nog den däringa pulled chicken, tack för tipset.

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Malin!
   Det är verkligen inte fy skam. Alla vänner som förgyller livet är välkomna och åren har ju inte så mycket med det att göra, men det är kul att dela så mycket minnen:) Ha det gött och hoppas den däringa kycklingen smakar fint! Kram

 2. vardagslyx när den är som bäst!! kompishäng inte mycket går upp emot det! jag har min allra närmsta å bästa vän 75m ifrån mig numera, tänk vad tillfälligheter i livet ibland faller ut så lyckligt att bästa kompisen flyttar in runt hörnet, så galet glad jag är för det!! kram

  1. elsiesparon skriver:

   Åh vad bra vardagslyx!

 3. Höjden av lyx är vad det är! Att ha så fina , kära vänner. Och kunna äta söndagsmiddag ihop, men bara lite skog och hästhagar (OK och lite E20) i mellan.

 4. soffansofar skriver:

  Hej!
  Gamla vänner som man lära känna när man är liten tycker jag alltid förblir just alltid vänner. Oavsett avstånd, hur ofta man ses, pratar…Det är det bland bästa i livet tycker jag. En trygghet, någon som vet vem man verkligen är. För visst är det så att man förändras inte så där jättemycket tycker jag. När jag tittar på mina gamla vänner är de detsamma som den dagen vi träffades för första gången. Visst går man igenom mycket, åldras osv.
  Nu har min lilla flicka börjat få egna vänner. Vissa vet man att det är starka band mellan. SOm hennes äldsta kompis sedan hon var 2 år. Hon är med i alla sammanhang när hon resonerar och fantiserar. Ha en fin dag i solen. Måste packa!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.