Lycka till!

Igår hade jag och Bibbi en himla skön löprunda med som vanligt många viktiga och mindre viktiga tankar.

  • Så synd det är att vi inte skall springa GbgVarvet, det är verkligen en bra morot att träna inför och ett jädra kul lopp att springa. Sen är det, i alla fall i mitt huvud den enda chansen till att närma sig någon form av långdistans cred för oss som aldrig kommer palla ett Marathon. Och jag kan nästan lova att alla som pallar att springa en mil, klarar att springa varvet för det handlar mest om vilja. Sen skadar det såklart inte att träna lite.
  • Så jädra skönt det har varit att vi inte skall spring varvet. Att träna utan krav, utan måsten och utan mål. Ibland behöver man det, ibland inte alls.  För mig har det i alla fall varit så skönt att bara lägga fokus på att komma igång och hitta mitt flow.
  • Det var tydligen ett tag sedan jag sprang med Bibbi, satan vad tungt det var. Hon har växt.
  • Sen hade jag tänkt skriva lite tips inför varvet, men de finns precis överallt så det känns lite överflödigt. Om jag dock skulle tillägga något så kanske dessa. Tänk på att det är jädra massa folk på stan idag. Om ni är åskådare, och framförallt ni som har barnvagn, ha inte ambitionen att ta er över hela staden utan välj en skön plats och njut av solen. Mobiler kanske inte funkar vilket gör att sms-tjänsten med tider inte alltid fungerar som den skall. Spårvagnar går inte som de skall och bussar är överfyllda. Ni som springer har redan fått massa tips överallt, men något jag inte läst är att tänk på att ni kanske skall stå i startfållan ganska länge. Vill ni inte springa i keps så lägg något över huvudet, i alla fall när ni står där och ha med er lite vatten.

 

Lycka till 367-Pat,  alla vänner, alla som jag känner och alla andra. Glöm inte bort att njuta för det här är en rolig dag i Götlaborg. Slutligen måste jag ännu en gång tipsa om de här fina mössorna från iA.K. Så söta!

 

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.