14 Comments

 1. Först, tack för en superbra blogg! Gillar träningspeppen! Kan behövas med två småttingar här hemma! Appropå bra sockor, prova Dry Max sockor som några trailrunning killar i Mölndal säljer, underbara att springa i och garanterat skavfri!! Kram E

  1. elsiesparon skriver:

   Bra tips Emilia!
   Skall in och kolla direkt. Tack!

 2. Kul med tränings inlägg. Mer sånt! Tack för bästa bloggen!

  1. elsiesparon skriver:

   Kul att du gillart!

 3. Åh gud vad härligt löpsugen jag blev nu. Jag har haft ett uppehåll på alldeles för långt tid men nu jädrar ska det här löpas. I kväll är det jag som tar en kortkort tur för att börja lätt!

  Tack för mycket bra inspiration och trevlig helg!

  1. elsiesparon skriver:

   Bra!! Pepp till Viktoria!

 4. Älskar tricket att lura sig själv, det brukar jag också göra!

  Jag har precis kommit igång med träningen igen, det känns så skönt! (inte jätteskönt idag dock, då den planerade löpturen kommer att få ske i regnrusk…)

  Jag lyssnar alltid på podcasts när jg är ute och springer, då har jag något att fokusera på vilket kan behövas när det känns tungt.

  Roligt med ett träningsinlägg!

  1. elsiesparon skriver:

   Jag har oxå börjat gilla att springa till poddar, som sagt välkomnas lur på alla sätt möjliga:) Ha det gott Emma!

 5. soffansofar skriver:

  Jag var på en föreläsning med en långdistanslöpare. Han sprang typ från Oslo-Göteborg. Han sa något om som jag tog ed mig. Låter kanske lite banalt. Men ungefär så här; spring så långsamt att du vill springa imorgon igen. Alltså få upp ett sug, nästan hindra sig själv att springa för fort. Om det nu går;). Det funkar för mig. Tänker alltid efteråt i morgon så…ska jag springa ännu längre.

 6. Att lura sig själv funkar även för mig. Jag säger till mig att det är helt okej med en liten kort och jättelångsam runda. Jag får faktiskt gå om jag vill säger jag. Och sen när jag väl är ute så brukar jag inte alls vilja gå. Tur att jag är så lättlurad.

  Det blir ju också mycket roligare att springa i kjol. Kanske fånigt men mest roligt. Kan jag inte vara snabbast kan jag i alla fall vara snyggast :). På loverunnings hemsida finns många fina kjolar.

  1. elsiesparon skriver:

   Smart!
   Har aldrig testat att springa i kjol, varför har man inte gjort det? Bra tips Gunilla!

 7. Tack för pepp:) ska ta tag i löpning så snart det blir vår. Här tränat mycket styrketräning hemma de senaste 7-8mån (lillen är nästan ett år) och det har gett så bra resultat. Så skönt att vara i ett bra flow och känna sig stark! Men vill gärnafå in löpning lite då och då, och behålla styrkan som främsta motionsform. Jag hittar pepp i olika bloggar eller när jag läser om nån ny övning jag måste testa. Långsiktig pepp är att jag vill orka så mycket som möjligt så länge som möjligt. Träning och bra, spännande mat;det finns ju inget bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.