39 Comments

 1. Åh, jag vill vara med. Just nu tycker jag så synd om mig själv pga två anledningar.

  1. Jag tappade vår dammsugare rakt på stortån nu ikväll och det gjorde så fruktansvärt ont så tårarna bara sprutande. Kände mig töntig men kunde hålla smärtan inne framför sambo och barn. Nu börjar tånageln bli blå också:(

  2. Det har ösregnat och blixtrat/åskat här hela kvällen och jag är livrädd för åska!

  ;) Nu håller jag tummarna för lite tur ikväll…

  /Kristin

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Kristin!
   Hoppas verkligen att turen kommit tillbaka till dig, annars tycker jag du skall gå och lägga nästa barnbidrag på trisslotter:) för nu måste vara din tur. Lycka till!

 2. Gjorde Rice Krispies-tårtan på vår sons ettårskalas i somras, det blev super! Ska försöka testa några av dina grytor i höst. Blir imponerad & inspirerad av all mat och träning!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Karin!
   Bra att du påminde mig om den, funderade just på kalastårtor, och även kul att den blev bra! Ha det gott!

 3. Hej, jag gillar din blogg. Så goda recept. Har lagat lammgrytan massor av gånger, den är super. Jag vill också gärna ha Natusan som säkert också är super

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Majken! Tack! Och kul att ni gillar lammgrytan, ska försöka få med mer lamm för det är verkligen gott! Ha det fint!

 4. Hej!

  Jag och mina tvåmånaders tvillingar som äntligen gillar att bada (hatade det först) vill vara med på lottningen. Tack för en super inspirerande blogg!

  /Susanna

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Susanna!
   Åh vad sött med tvåmånaders tvillingar i badet…Ha det gott!

 5. Ooh spännande med tävling! Det är alltid kul att vinna, oavsett pris, hihi!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Mikaela!
   Eller hur:)

 6. Hej! Jag och min son August på 5,5 mån är gärna med och tävlar.
  Lilla A visade sig ha känslig hud (precis som sin mor och far), så Natusans grejer passar honom utmärkt!

 7. Karolina Evald skriver:

  Hej! Jag vill oxå tävla! Hade varit toppen att vinna detta paket, då kanske min dotter tycket det ät roligt att duscha igen!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Karolina! Vi kämpar oxå med duschviljan här, så vår dusch är fylld med leksaker och konstiga prylar…

 8. Hej! Jag vill gärna vinna produkter till min 1-åriga dotter :)

 9. Först och främst tack för en kanonbra blogg, som mamma till en tjej på 8 månader följer jag med intresse din familj och hur ni får i hop dagarna och maten. Hur hinner ni med att laga så underbar mat? Vi har inte ens ett fungerande kök just nu eftersom avloppet gått sönder och förhoppningsvis har vi kök till helgen (längtar och hoppas). Hur klarade man sig utan diskmaskin och vattenkran i köket förr i tiden? Tappar all lust att laga mat när det strular så har du några tips på superenkel men god mat så mottages det gärna.

  Kram Sara

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Sara! Voj,voj. Minns hur jobbigt jag tyckte det var när vi byggde om vårat kök och levde på hämtmat och mikro. Hoppas ni får igång allt snart. Ska återkomma med enklare recept. Lycka till!

 10. Hej! Jag passar på att kombinera med en fråga samtidigt! Hur får ni ihop det med tider, jobb, förskola och middag och läggning? Vi skolar precis in vår tvååring och hon är tröttare än någonsin på kvällarna. Det är skitsvårt att få till en middag då vi sitter ner och äter samtidigt OCH har det trevligt… Tack för en fin och genomtänkt blogg!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Ann!
   Tack, och luras inte av att det ser lugnt och städat ut på våra kort. Resten av tiden har vi kaos precis som i de flesta familjer. Ska försöka skriva mer om enklare vardagstips, lura barnen tips, snabba recept mm. Sen vill jag poängtera att i alla fall i vår familj så var det en jäkla skillnad på två och tre års åldern. Två var mycket mer kaos. Kämpa på!!

 11. Jag ger dig lite feedback här så kanske jag har chans att vinna oxå. Ett litet tips på glaze skickar jag oxå med :)
  Älskar dina långkokstips med vanliga, svenska råvaror. Visst det tar tid, men liksom inte mycket tid vid spisen. Gillar egentligen alla mat och bak inlägg. Dessutom kryddar du med ert vardagsliv som känns äkta och med mycket igenkänning.

  Jag vill se mer träningstips och hur ni som familj får ihop din mans träning, din egen träning och era jobb. Tycker själv att det är ett riktigt pussel.

  Så var det ett simpelt grilltips. Älskar att grilla på färdigkokt högrev, så mycket smak i det. Vi penslar på egengjord glaze bestående av:
  1 dl äppelmos
  1 dl chilisås (tomatvarianten)
  Ett par msk soja
  En pressad kinesisk vitlök
  1 msk senap (gärna dijon)
  1 msk rökig whisky
  Koka upp allt, pensla på köttet och häll det som blir över på en ren glasburk och spara i kylen till nästa grillning.

  Hälsningar
  Karin

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Karin!
   Tackar och bugar, det låter ju hur gott som helst! Ska skriva mer om träningstips, och även om det där sk pusslandet som idag verkligen inte har några pusselbitar som passar med varandra….
   Ha det fint!

 12. Haha, vad skönt med en tävling som man inte behöver göra något i gengäld, för att få vara med i!! ;) Underbart!! :)

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Charlotta! Jomen ni delar ju med er av massa justa hälsningar:)

 13. stadstjejlantlolla skriver:

  Oh, jag vill vara med! Är så inne i bebisfixartagen just nu =)

  1. elsiesparon skriver:

   Hej! Bebisfixartagen är bra! Lycka till.

 14. Jättefin blogg!! Är inne o läser så ofta jag bara kan! Inspireras mycket av alla recept och har testat flera stycken!
  Nästa två recept att testa är saltbakade primörer och pulled pork! Verkar så gott!
  Ha det gott!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Linda!
   Tack hörru! Kul att du inspireras och testar recepten. Ha det gott!

 15. Halloj, vi vill också pröva Natusan produkter! I dagsläget använder vi inte Natusan alls då vi faktiskt blev besvikna över kvaliten på våtservetterna, men övertygas gärna om att Natusan verkligen är bra! Tack för en härlig blogg med blandat innehåll :)

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Lina! Antar att jag låter partiskt, men jag tycker faktiskt att de är bra. Tack!

 16. Jag vill vara med och tävla!!! Har en skitjobbig dag med mig själv sjuklig ett snorigt och trött barn och ett andra barn fullt av energi….går inte riktigt ihop :(
  Tack för en trevlig och indpirerande blogg! Har gjort det kalljästs brödet ett antal ggr, alltid med gott resultat :)

  1. elsiesparon skriver:

   Skitdag helt enkelt! Hoppas du piggnat till eller fått barnvakt och nu ligger på soffan och äter praliner:)

 17. Oj, jag vill vara med och tävla! Idag är en riktigt bra dag. Min stora flicka börjar andra klass och nu (alltså precis exakt när som helst) blir jag faster för andra gången! Vilken dag va? (vi ignorerar det faktum att förskolelämningen av 4-åringen gick sisådär denna glädjens dag)

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Madeleine!
   Sikken dag! Koolt.

 18. Vill allt vara med o tävla. Gillar bloggen stark o följer den mycket pga av recepten men…. Det är ju en röra att hitta bland dem;-). Fann ett inlägg av dig att du skulle styra upp det pga att det är lite svårt att hitta, då ni kör på lite egna namn på recepten. Men oavsett om du röjer lite eller ej bland dem, så kommer jag att fortsätta läsa;-)

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Emilie!
   MYCKET bra påminelse! Tack.

 19. Jag är gärna med på utlottningen! Har två bebisar som älskar att bada! Storebror 2år och lillasyster 2 mån! :)

 20. Jag vill också vara med! Är så glad (och förvånad!) över att vår tre-månaders (som också heter August, som Saras son i inlägget ovan) sov hela natten utan amning. Det kommer säkert inte upprepas, men vilken energi jag har idag! Tack för en superblogg – jag skulle gärna höra mer om dina höstplaner/tankar. När börjar Bibbi dagis?

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Johanna!
   Å vad gött det är när det börjar komma sådana där nätter. Sådana man får sova på alltså. Har ännu inte fått någon dagsisplats till Bibbi så det återstår att se.

 21. Sara med Leo & August! skriver:

  Tja! Nu vill jag vara med och tävla! Är så grymt stolt över min 3åring som på ca 4 veckor blivit helt torr dagtid! Kram Sara

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Sara!
   Fyra veckor är ju hur snabbt som helst ju! Grymt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.