7 Comments

 1. Jag vill dela med mig av min systers knep för att få bra temperatur på ersättningen. En termos med varmt kokat vatten och en termos med kallt kokat vatten. Så tar man ungefär hälften av vardera och blandar med pulvret i nappflaskan. Då blir värmen bra och ingen micro behövs! Har man vagn är det ju inte så tungt att bära med sig ut på stan heller.

  1. Hej Sarah! Och himla bra tips som jag faktiskt också använde ibland. Tack!
   Ha det gott!
   /K

 2. Först vill jag bara tacka för den bästa matbloggen jag vet!
  Jag har också SLE och i mitt fall var det så att jag fick amma men däremot inte föda vaginalt utan det blev planerat kejsarsnitt.
  Även där kan man ju konstatera att det finns dem som tycker synd om mig för att jag inte fått föda”på riktigt”.
  Jag tycker inte synd om mig, jag fick ju försjutton ett fantastiskt barn!

 3. Så bra skrivet! Önskar att jag läst det här när jag fick mitt första barn. Känner igen mig så mycket, även i det du skrivit om sömn och om att inte alltid vara den förälder man drömmer om att vara. Älskar din blogg, den är också räddningen när fantasin tryter (vilket den ofta gör på matfronten här hemma). Tusen tack för det!

  1. Åh så rara ord! Tusen tack Felina.

 4. Bra- alltid en relevant diskussion! Själv ammade jag båda och tyckte mycket om det – till sist. I början var det en jävla plåga rent ut sagt och det var nära att jag gav upp, speciellt då jag fick svamp runt bröstvårtorna! Inte skönt. Men jag är glad att jag stod ut för sen var det himla smidigt och jag tror ju att det är bäst om det går. Men jag dömer ingen som väljer annorlunda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.