6 Comments

 1. vi har bägge, hade var sin när vi flyttade ihop.och tycker att de är ungefär lika bra. Min sambo köpte sin Kitchen Aid för 4995, och har sett det priset på många ställen. Så visst ligger de på ca samma pris, på vissa ställen i alla fall. Kul med pryltips, mer sådant!

 2. Kitchen aid kostar 6595:- och klara degar på 7,5 dl vätska. Ankarsrum kostar 4890:- och klarar degar på 1,5 liter vätska. Ibland är det ju dock sänkt pris.

 3. Gud vad glad jag blev när jag såg det långa , fina inlägget. Tusen tack! Verkar nästan vara hugget som stugget, så får nog tänka lite till här alltså.. :)

 4. Familjen Johansson skriver:

  Bra råd och synpunkter! Blir nästan själv sugen på att pröva Ankarsrum. Men de ligger väl på ungefär samma pris? I alla fall hos Bagaren och Kocken, där vi köpte vår.
  Kristin

 5. Jag och min mamma pratade faktiskt om detta för cirka en månad sen eftersom hon haft båda modellerna och bakar mycket. Hon föredrar Ankarsrum eftersom den klarar av även tyngre och större degar, något som enligt henne var ett stort plus. Utseendemässigt är de ju båda jättefina!

 6. Och vi är åh, så nöjda med vår ankarsrum! Den är både bra, lättanvänd och snygg. Jag gillar att bunken är rymlig då jag gärna bakar stora degar. Jag upplever också en stor fördel i att det inte är en massa saker ”ovanför” bunken så att säga. Kitchen aid fäller man ju ner över bunken vilket gör att man har sämre åtkomst om man vill skrapa ner lite mjöl från kanterna t ex och dessutom ser man sämre men det är säkert en vanesak. Sen kan jag tycka att Kitchen aid har ett högt pris mycket pga designen och det är inte jag så sugen på att betala för när ankarsrum är (minst) lika bra och dessutom jättesnygg den med.

  Som kuriosa kan jag berätta att min svärmor och min svärfars partner båda har ankarsrum som är 15 respektive 25 år gamla och fortfarande fungerar klanderfritt. Den ena har fått ny drivrem men i övrigt är de i bra skick. Jag väljer gärna produkter som är tillverkade för att hålla länge och tycker att det är ett gott betyg. Där kan jag ju dock inte jämföra med Kitchen aid. Det enda jag vet är att en kompis har den exklusivare glasbehållaren och den gick den en skärva ur efter bara något år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.