6 Comments

 1. Det här var verkligen gott! men testar nog med lite mindre socker nästa gång, blev lite väl sött, men annars super enkelt och smarrigt.

 2. Bakade kakan igår och min man sa att det var det godaste jag någonsin bakat och jag bakar ändå en hel del. Hade också i kardemumma plus att jag inte bakade den på vanligt socker utan på ngt så flummigt som kokossocker. Ska dock prova originalreceptet för det låter så gott. Tack för en bra blogg. Gjorde choklad- och hallonbakelserna i påskas. Alla var mkt nöjda! Tusen tack!

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej Emma! Så glad jag blir. Kokossocker lät väldigt spännande, måste prova. Ha det fint!

 3. Skönt att man inte är ensam. Jag tänkte samma sak med smöret men jag smälte det inte. Smakade gott ändå men såg ju inte ut som på bilden. 2 dl ägg lyckade jag ialla fall tyda som 2 ägg. Annars följer jag också recept slaviskt när det gäller bakrecept.

 4. Tack, testade receptet och vi älskade kakan hela familjen. Jag är urkass på att baka i vanliga fall, och fick lite småpanik när det stod ”100 g smör” i receptet, visste inte om det skulle vara smält eller inte. Skratta inte, jag är en sån som följer recept slaviskt och blir livrädd när det finns utrymme för tolkning. Jag körde på smält i alla fall, var det rätt eller? För gott blev det ju!

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej Aniika! Åh så kul att det gick hem, skäms lite för att jag slarvskriver i recepten. Uppenbarligen är du inte kass eftersom du vågar prova, bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.