2 Comments

 1. Kristina Harrison skriver:

  Hej! Tack för fina recept och inspiration. Särskilt brödrecepten för min del ;)
  Jag undrar hur skjutsingen ni får fröna att ligga kvar på brödbullarna?
  Mina kanar liksom av … /Kristina

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Kristina!
   Alltså de skjutsingen kanar av för mig också:) Enklaste svaret är väl att pensla dem med vispat ägg, och även att ha lite ånga i ugnen. Sen brukar jag hacka ner frön och nötter och strö över, så är det i alla fall lite småbitar som fäster bättre. Återkommer när jag frågat någon som kan det här med bak på riktigt:)
   Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.