4 Comments

 1. Jenniepenni skriver:

  Åh, jag saknar mina RSS från dig, (gamla bloggen) och nu kan jag inte hitta ett RSS flöde någonstans?!?! Hjälp mig!
  Har ju följt dig sen du starta och tycker det är så mysigt att ha med dig bland mina favvo bloggar på datorn. Tackar igen för smaskigt recept och du, njut av knoddarna, sovandes eller inte. Nu vet jag ju att du gör det, ;) Jag tog till städhjälp, fönsterputsning och mormors underbara hjälp när det krisa riktigt j**ligt!! (mannen reser i jobb extremt mycket). Nu när barnen är större 4 å 6 och vi har en vaken-natt, så undrar jag hur jag kunde klarar av det natt efter natt efter natt!?! INGEN av dom har sovit gott på natten ;(

  Hör av dig om du vet något ang RSS.

  //jenniepennie

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Jenniepenni!
   Tack du! Och det ligger RSS – länk (om det nu heter så?) längst ner i högerspalten som skall fungera. Ha det fint och sov gott!

 2. Åh, jag tror jag bjuder in mig själv… ;)

  1. elsiesparon skriver:

   Du är välkommen Finastina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.