6 Comments

 1. Tack för det här receptet! Jag döpte om det till ”pannkaksrulltårta med köttfärs” och min 4-åring som varit kräsen sista tiden smaskade glatt i sig. Han sa till och med Åh, gott mamma.

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Madde!
   Pannkaksrulltårta låter faktiskt mycket bättre, och Åh, gott mamma är ett riktigt bra betyg!
   Ha det fint!

 2. jag är verkligen imponerad av alla som får in träning i småbarnslivet för det kräver verkligen sin disciplin (å den saknar jag alltsom oftast) klarar man dessutom av att hålla sig på den nivån (startnumret på bilden vittnar ju om en enoooorm disciplin) som din Pat, ja det är ju bara å gratuelra, sjukt bra. I år blir det inget lopp för mig men kanske nästa, det är ju trots allt väldigt kul, kram

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Madeleine!
   Då syns vi till varvet nästa år:) Ska försöka få ordning på min diciplin jag med. Ha det fint!

 3. Han är bra ståtlig, din Pat!…och smaskig ugnspannkaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.