Hon saknas mig!

Den här helgen förlängdes lite med en skön måndag på stan. Strosa, fika och gå i trånga passager utan barnvagn. Åh vad jag unnar alla småbarnsföräldrar att få egentid och rymma iväg någon gång då och då. Dels för att få umgås med sin käresta men dels även för att få sakna sina barn en gnutta. Vi var inte ens borta ett dygn men jag tror att de hade vuxit, Bibbi kunde till och med sitta upp.

20120206-194107.jpg
Jag var inte direkt barntokig innan jag fick barn, var liksom inte så van vid dem. Och nu kryper det i hela kroppen när jag inte fått snusa på Bibbi på några timmar. Börjar sakta känna mig labil likt Mattis när Ronja har rymt från borgen med Birk. Svag, halv och rätt fjantig, men vad nyttig att få känna det lite.
Sen måste jag börja skriva middagstips igen för det ligger så mycket bilder och recept och bara väntar.
I morgon ska jag peppra er med bra middagar. Trevlig måndagskväll på er!

Similar Posts

3 Comments

  1. Detta är helt klart den mysigaste och hemtrevligaste bloggen -bra blandning av familj (vår lilla E är lika gammal som er E), superbra mat och fina foton.

    Utan att jag känner er känns det som att ni har en fin guldkant på vardagen! Det tycker jag är viktigt – det finns inget bättre än att skrota runt hemma med familjen, laga god mat, bygga med Lego och bara vara.

    Johanna

  2. Hej!
    Precis hittat hit! Åh vad inspirerande och mänskligt det känns härinne:) Är oxå hemma med en liten kille snart 6 v och en 3- åring som varit sjuk sedan han föddes så inte mycket tid själv m nykomlingen. Sofia i fr östra gbg

    1. Hej Sofia! Det både värmde och sved i hjärtat. Välkommen hit och hoppas att din 3-åring mår bra. Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.