Kompisar, kolibri & kokbökcker

 

CK

Jag är medveten om att det kan vara ganska mycket tjat om detta kvinnfolk som betyder så mycket för mig, dessa bästisar, tjejgänget, de med gängtatueringen…. Det är väl av flera anledningar antar jag, men en stor är nog att vi är så stolta över varandra och vad vi har. För man får ju faktiskt jobba lite på det, inte på att vara vänner utan på att ha tid för varandra och få plats. Så gör plats för era vänner för man bara måste ha dem. För mig är de en sådan viktig del och jag känner mig så jädra stärkt efter att ha fått vara nära dem ett tag. Det är verkligen som att tanka på med kompisenergi, bränsle som går rakt ut i kroppen och får ryggen att räta upp sig och huvudet att hållas högt. Personer som inte bara säger det man vill höra, det man fiskar efter utan det man behöver höra. Älskar er! Kompisknark OCH dumplings på Dubbel Dubbel Kolibri!

Theresa du var saknad!!

Något mer som jag insåg har saknats mig var asiatisk mat. Det har liksom inte fått plats den här grillsommaren, men nu har det investerats i lite ny inspirationslektyr och skall provlagas mycket hädanefter. Gött!

kokböckerna

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.