3 Comments

 1. yummie! ser ut som en riktigt fint rätt, måste provas i helgen! älskar såna där rätter-allt-i-en-gryta vet inte varför men det känns så mysigt på nåt vis

 2. Jag funderar på att skaffa en lergryta, det verkar vara en bra grej, men jag ska låna av en kompis först för att se om det är nåt för mej o mitt kök.
  I morron ska vi äta kina-tacos igen, jag har gått o suktat efter dom smarriga mandarin-plättarna ända sen vi premiär-åt det i helgen…mums! O så bara jag måste säja att jag är o kommenterar här så ofta på er blogg att jag nästan känner mej som en jobbig blogg-stalker, huuuu! Men jag kan liksom inte låta bli… ;-P
  Jag önskar dej o de dina en alla tiders helg!

  1. elsiesparon skriver:

   Hörru du Mikaela! Jag blir JÄTTEGLAD när någon kommenterar så sluta inte med det!
   Trevlig helg till er med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.