7 Comments

 1. …med ”man som kvinna” menar jag alltså att BÅDE män och kvinnor borde bjuda på leenden och god mat. Inte att ”vi som kvinnor borde”. Insåg nyss att det kunde missförstås:).

  Ha en skön kväll!

  1. elsiesparon skriver:

   Jamen eller hur!
   Tack Emily, och bra att du förtydligade:)
   Trevlig helg till dig!

 2. Uh ja, lite rasande blir man ju i kanterna. Över hushållsboken menar jag nu. Speciellt intressant är kanske hur vacker mänsklig omtanke och nedvärdering av kvinnor kokas ihop? Att få lagad mat och ett glatt leende låter underbart och det borde man som kvinna bjuda på ibland tycker jag. Men så följer resonemanger om kvinnans oviktighet och underdånighet och det som kunde gjorts av kärlek blir bara unken stillastående ojämlikhet.

 3. soffansofar skriver:

  haha ja vad är det egentligen som fascinerar? För mig är det miljöerna, deras oerhört osunda livsstil, och jämställdeheten eller vilken jämställdhet?

  1. elsiesparon skriver:

   Jag tyckte att det var lite irriterande i början, men nu är jag helt fascinerad:)
   Trevlig helg till dig!

 4. Haha, min kära sambo får uppleva alla de här punkterna, fast precis tvärtom, när han kommer hem till mig och barnen nu när jag är föräldraledig! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.