Min kompis Ponnie!

20121103-181217.jpg

Vi är på en minisemester/barnkalas hemma hos bästis Cecilia och har det gött. Kan barnkalas kännas som semester? Jo, Bibbi fick stanna hos mormor och morfar och Elsie har varit okontaktbar sedan vi kom. Hon hänger nämligen med en av sina stora favoriter Ponnie Blankens och har inte riktigt tid för något annat.

20121103-181342.jpg

Similar Posts

4 Comments

  1. Mysigt :) hoppas ni får en trevlig och skojig helg!!! Själv håller jag på jobbar och inviger min gamla hushållsassistent från 1948 !

  2. Mysigt :) hoppas ni får en trevlig och skojig helg!!! Själv håller jag på jobbar och inviger min gamla hushållsassistent från 1948 !

  3. Mysigt :) hoppas ni får en trevlig och skojig helg!!! Själv håller jag på jobbar och inviger min gamla hushållsassistent från 1948 !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.