Och vinnarna är……..

IMG_1751

Tjoho så sköj!

Här kommer de fem vinnarna som skall äta gott en tid framöver. Alltså ni som får den fina kokboken Taco Mexikan Style av Malin Eriksson hemskickad. Plus att ni får Santa Marias goda chili Ancho, chili Chipotle och Chili Guajillo.

Jag har lottat, men skriver med lite av kommentaren så att ni känner igen vilka ni är.

Så grattis till:

  • Christine Nelson som bl. annat skrev – Gärna fler vegetariska recept! Och gärna mer tilltugg! Behöver inspirations vardagen till fler roliga sidorätter. Svårt att få till när tiden är knap i småbarnhemmet.
  • Mia som bl. annat skrev – Jag älskar mexikansk mat och skulle givetvis bli glad om jag vann en bok.
  • Karolina Rynger som bl. annat skrev – Jag skulle vilja ha tips på bra barnmat att göra själv.
  • Jennifer som bl. annat skrev – Men vardagsrecept kan man aldrig ha för få av. Sen skulle jag gärna läsa om jonglering av jobb/barn/hälsa. Gärna lite träning på det också.
  • Cecilia som bl. annat skrev att – Det finns fler vardagar än festdagar i alla fall mina veckor och det är framförallt sådana tips jag ofta känner att jag behöver.

Mejla mig namn och adress till johansson.kristin@gmail.com

Och alla ni andra, tack så himla mycket för era kommentarer, tankar, tips och snälla ord. Jag suger åt mig allt och skall försöka leverera i alla fall ganska mycket av det ni önskar. Något som är himla kul är att vi precis håller på att göra
Vegetariska matkassar till Mat.se. Alltså snabblagat, billigt, vegetariskt och gött!

Hoppas även att jag snart kan lotta ut mer roliga saker till er! Tack för att ni är så bra läsare, annars hade det inte alls varit lika kul att blogga. Hej!

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.