3 Comments

 1. Jag har ingen aning alls om vad vi ska äta i kväll, jag och min karl. Ofta köper vi styckfrysta räkor på Willys (de är kanongoda), och gör bake off-ciabatta och stor sallad till det. Mitt bästa salladstips är att ha citronolivolja och lite vit balsamvinäger på den. Så jädra gott är det! Trevlig helg!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Viktoria!
   Bra tips, det enkla är det bästa och citronolja är verkligen sketagott!
   Ha det fint!
   Kristin

 2. Haha! Jag tycker du är jätterolig! Kul med recept som inte är så där noga, där man kan ändra lite som man vill, superduper!
  Vore kul att veta vad Elsie ger maten för betyg, kan du inte införa det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.