6 Comments

 1. Gillar bägge era bloggar! Håller med Amanda om att du borde söka till sveriges mästerkock, det hade gjort det programmet om än möjligt ännu roligare!!

 2. usch för magsjuka! Halva vår styrka här på jobbet i sthlm ligger också insjukna men jag spritar och tvättar händerna konstant! får se..

  Jag vill bara tacka dig för den bästa bloggen. Följt dig snart i ett år och känns som jag känenr dig och din matlagningskonst utan och innan! Varje morgon när jag kommer vid jobbet 06,30 så spannar jag in din, Laila Bagge och en kompis blogg. sååå mysigt! Öppnar upp butiken 0700men mina trettio minuter med frukost, era bloggar och mig tv4 morogn i bakgrunden är bästa stunden på dagen! Tack för bästaste bloggen!

  1. elsiesparon skriver:

   Och en av mina bästa ting till morgonkaffet är att läsa peppande kommentarer från Lisen:) Tack för dem!

 3. Uscha då för magsjukeaktiga åkommor, o grattis till besöksrekordet! Jag är en trogen följeslagare (förföljare?)av er blogg o den ligger mig varmt om magsäcken o hjärtat. O bara för att jag känner mej lite hemma här så kommer jag med ett önskemål på innehåll nu när min make har kommit på att han inte längre vill äta yoghurt på jobbet utan något nyttigare o matigare. O som funkar bra att värma i micron utan att bli torrt o tråkigt, som kokta potäter blir typ. Eller förslag på kall mat. O enkelt att slänga ihop ska det ju helst vara. Så vi behöver hjälp med matlåde-inspiration! Om det nu går att möta alla dessa krav? Det enda jag kommer på är kyckling o sallad, men det kan man ju inte äta varje dag…Så jag vidarebefodrar dessa grubblerier till dej, moahaaa!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Mikaela!

   Jag är väldigt försjust i er trogna läsare, det är ni som peppar när man blir galet trött på sig själv:) Klart vi skall hitta på lite roliga lunchlådor. Känner att ajg är dålig på att tipsa om vardagsmat överhuvudtaget. Skärpning.
   Allt gott till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.