One Comment

  1. Bra jobbat Therese!! Åh det är så härligt när man vågar utmana sig själv och kroppen svarar!
    Själv står jag inför min största löparutmaning om endast en vecka. Halvmaran. I Bologna, Italien. Hjälp!
    Men jag vet att jag kommer att älska det även om jag kommer att bli halt, nästan dö och få kramp miljoner gånger under loppet. Och när man inser att kärleken till löpningen inte kommer att dö bokar man nästa lopp innan man sprungit det första. Nämligen Göteborgsvarvet. Lopp ska förenas med en trevlig resa, hotell med mannen (som är min partner in lopp) och riktigt bra mat/restauranger tycker jag och det är här du Kristin kommer in. Vilken restaurang ska vi boka in oss på? Vi har inga barn med oss utan två vuxna, trötta men väldigt lyckliga som tagit sig runt i 21 kilometer. Inte läge för småplockig mat för vi kommer säkert vara hungriga också. Det får vara dyrt, riktigt dyrt. Tack på förhand för tips! Och grattis igen Therese!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.