6 Comments

 1. Hej Kristin!
  Din blogg är bäst, behöver ingen annan matblogg! Gillar allt; bilder, text, blandningen, tänket kring mat, inläggen om barn. Med risk för att låta ”stalkig” så känns det som att vi skulle kunna vara vänner IRL. Och nu åker vi snart till Göteborg igen och provar någon av restaurangerna du har tipsat om tidigare. Keep up the good work!
  /Linnéa

  1. Tack snälla du!
   Jag suger åt mig alla snälla ord och gottar mig massor.Hoppas, hoppas ni får en superfin helg i Götlaborg!
   KRAM

 2. Viktoria (Lyckans) skriver:

  Men du! Så snygg du är! Och ser så snäll och vänlig ut! Ha en fin torsdag!

 3. Jag gillar dig. Bra blogg. Gör mig på bra humör. Tack tack!

  1. TACK Ylva! Och gott att höra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.