Välkommen in du färgglada vår!

Om man nu inte har tid att springa ute i skogen och fota träd i motljus…så kan man faktiskt sprida lite vår inomhus istället. Jag tänker ofta vad man som jag, normalsnål person väljer att lägga sina pengar på. Nästan alla behöver se över sina shoppingvanor, för vi behöver inte handla så mycket som vi gör. Jag liksom många andra köper saker som jag kanske inte behöver, utan för att det gör mig glad. På senare tid så har jag dock försökt att tänka ett steg längre, det ska inte bara stilla någon schoppinglängtan där och då utan det skall göra mig glad även sedan. Det är ett bra köp.

Sen om det är second hand kanske till och med loppi.se, ännu bättre.

Porslin gör mig glad, och jag har nyligen rensat ut lite i våra skåp, skänkt vidare och uppdaterat vår hylla för kaffe och te koppar. Just nu är det färgglatt vårfika hos oss. Prylarna på hyllan överst är en mix från bland annat loppis, semester, Serholt och Rotordesign. Koppar och fat ovan och nedan från Indiska.

Ett enkelt sätt att plocka in våren är påsk- eller vårris. För er som bor i östra Göteborg så ligger det fullt med fällna björkar uppe i Skatås där man kan plocka. Kanske passa på nu på lördag så kan ni även springa Vårloppet:)

Elsie är så bestämd i vad hon ska ha på sig, så lilla Bibbi får ta hela smällen själv. Så nu kör vi på vårfärger Bibbi!

Similar Posts

2 Comments

  1. alltså Bibbi! Jag döör vad söt hon är =) ps körde dina 3*(3*300) intervaller – så bra! Tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.